FÖRETAG

Escape room är en perfekt aktivitet att göra för företag som söker teambuilding i Umeå. Antingen om ni vill ha kul tillsammans i samband med en after work eller om ni söker ett inslag under en kickoff eller personaldag. Samarbetsförmåga och kommunikation mellan deltagarna är viktigt för att klara uppgifterna – precis som på många arbetsplatser. 

Uppdraget varierar för varje rum men gemensamt är att ni får en uppgift att lösa för att klara rummet, till exempel att ni ska ta er ut inom en timme. För att lyckas är det ett flertal klurigheter, pussel, koder och liknande som ni löser för att komma vidare. Det är inte fysiskt krävande i någon större utsträckning. Läs gärna våra vanliga frågor och svar för mer information.

Hör av er om något är oklart, vi förklarar gärna mer. Ni kan boka via vår bokningssida eller så kontaktar ni oss för att se om vi kan ha öppet utöver våra ordinarie tider, ibland kan vi ordna det (främst kvällstid på vardagar). För extratider som vi lägger till tar vi 1500 kr (3-6 spelare). Priset är exklusive moms, ni betalar via faktura i efterhand.

Kontakt

Hör av er till oss på: info@molinders.se.

Molinders Mysterium AB
Organisationsnr: 559157-0337
VAT-nr: SE559157033701
Godkänd för F-skatt