FÖRETAG

Escape room är en perfekt aktivitet att göra för företag som söker teambuilding i Umeå. Antingen om ni vill ha kul tillsammans i samband med en after work eller om ni söker ett inslag under en kickoff eller personaldag. Samarbetsförmåga och kommunikation mellan deltagarna är viktigt för att klara uppgifterna – precis som på många arbetsplatser. 

Uppdraget varierar för varje rum men gemensamt är att ni får en uppgift att lösa för att klara rummet, till exempel att ni ska ta er ut inom en timme. För att lyckas är det ett flertal klurigheter, pussel, koder och liknande som ni löser för att komma vidare. Det är inte fysiskt krävande i någon större utsträckning. Läs gärna våra vanliga frågor och svar för mer information.

Hör av er om något är oklart, vi förklarar gärna mer. Ni kan boka via vår bokningssida eller så kontaktar ni oss för att se om vi kan ha öppet utöver våra ordinarie tider, ibland kan vi ordna det (främst kvällstid på vardagar). För extratider som vi lägger till tar vi 1600 kr (3-6 spelare) per rum. Priset är exklusive moms, ni betalar via faktura i efterhand. Max antal vi kan ta emot samtidigt är 12 personer.

Sommartid

Söker ditt företag en utomhusaktivitet till sommaravslutningen eller inför kickoffen i höst? Testa något av våra stadsspel, i år finns det två olika spel. Ni spelar i grupper om max 5 personer i varje lag och tillsammans ska laget lösa olika klurigheter för att klara uppdraget. Spelet sker i centrala Umeå.

Varje lag behöver ett kuvert och det kan köpas i receptionen hos Elite Hotel Mimer men vill ni betala via faktura kan ni höra av er till oss så kommer vi överens om en tid ni kan hämta kuverten. Minst tre kuvert måste köpas vid fakturering och en hanteringsavgift på 150 kr (inkl moms) tillkommer. Varje kuvert kostar 400 kr och ni kan vara upp till 5 personer per lag.
 

Kontakt

Hör av er till oss på: info@molinders.se.

Molinders Mysterium AB
Organisationsnr: 559157-0337
VAT-nr: SE559157033701
Godkänd för F-skatt